Panasonic kondigt zware reservebatterij voor iPad en iPhone aan

Panasonic heeft een reeks oplaadproducten voor smartphones en tablets ontwikkeld. Het topmodel is een batterij met een capaciteit van 10.260 mAh, waarmee je twee apparaten tegelijk kunt opladen - ook de iPad.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

panasonicAls je een externe batterij voor je iPhone of iPad koopt, dan valt de capaciteit meestal wat tegen. Zeker bij de derde generatie iPad moet je goed zoeken om een batterij te vinden, die zwaar genoeg is om je iPad überhaupt op te laden. Panasonic heeft nu een batterij aangekondigd waarmee het zeker gaat lukken. De nieuwe batterij heeft een capaciteit van 10.260 mAh, genoeg om je iPad meermaals te kunnen bijladen.

De batterij maakt deel uit van een nieuwe serie oplaadspullen, geschikt om de gemiddelde smartphone viermaal op te laden. Het topmodel QE-QL301 bevat twee usb-poorten zodat je je iPhone en iPad gelijktijdig kunt opladen. Alle producten komen 28 mei op de markt. Naast de hierboven genoemde lader brengt Panasonic drie modellen uit, die de Qi draadloze oplaadstandaard ondersteunden. Ook zitten er producten bij die via het lichtnet of via een usb-poort werken. Prijsinfo is nog niet beschikbaar.

Meer info: Panasonic via Engadget

panasonic batterij

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2012, 18:20
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.