Padintosh maakt van je iPad-achterkant een oude Mac

De Padintosh is een nieuwe case voor de iPad 2 en derde generatie iPad, die van je achterkant een Mac uit 1984 maakt. De case is op het moment te bestellen via ThinkGeek.

PadintoshDraag je Apple’s oudste Macs nog een warm hart toe, dan kun je dit voortaan aan iedereen laten weten met een nieuwe iPad-case van ThinkGeek. De Padintosh verandert de achterkant van je iPad in een Mac uit 1984 en beschermt hem ondertussen ook. De case past om de iPad 2 en de derde generatie iPad.

Op het scherm van de Mac staat het programma MacPaint geopend. Wellicht komt dit precieze scherm je bekend voor: in 1984 stond hetzelfde programma, met hetzelfde getekende woord, geopend op verschillende reclame-afbeeldingen voor de Mac. De verhoudingen van de iPad lijken zich prima te lenen voor de Macintosh, waardoor hij er niet te breed of te lang uitziet.

Je kunt de Padintosh bestellen op Thinkgeek voor 25 dollar. Voor verzending naar Nederland of België wordt daar minstens 26 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2012, 12:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.