yosemite-feature

OS X Yosemite 10.10.3 beta 7 nu te downloaden

OS X Yosemite 10.10.3 beta 7 nu te downloaden. Zowel ontwikkelaars als publieke betatesters kunnen het proberen.

desktop-yosemiteApple heeft beta 7 van OS X Yosemite 10.10.3 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en testers. Het gaat om buildnummer 14D130a, waarbij Apple vraagt om nadrukkelijk de e-mailfuncties te testen. Deze beta verschijnt slechts een paar dagen na de zesde beta van OS X 10.10.3, dat op 31 maart verscheen.

In OS X 10.10.3 gaat Apple diverse vernieuwingen doorvoeren. De meest opvallendste toevoeging is de nieuwe Foto’s-app, waarmee je foto’s kunt bewerken en synchroniseren tussen je Mac en iOS-apparaten. We hebben daar al uitvoerig over geschreven. Het betekent dat Apple de iPhoto-app aan de kant gaat zetten.

Lees ook: iPhoto opruimen, voordat je de overstapt naar Foto’s voor Mac.

Ook bevat OS X 10.10.3 een emoji-toetsenbord met meer huidskleuren, een verbeterde inlog voor Google en functies voor het nieuwe Force Touch-trackpad op de pas verschenen MacBooks. We verwachten dat OS X 10.10.3 rond april officieel uitkomt, wanneer de nieuwe MacBooks in de winkel liggen.

Heb je al een beta van Yosemite 10.10.3 geïnstalleerd dan kun je updaten naar de nieuwste versie in App Store. Voor ontwikkelaars is de update te downloaden via het Apple Dev Center. Publieke testers kunnen terecht op de betawebsite van Apple. Denk er wel aan dat het gaat om een beta. Deze testsoftware is nog niet volledig vrij van fouten, wat betekent dat je tegen technische problemen kunt aanlopen. Het installeren van een beta is dus op eigen risico.

Lees ook: Foto’s voor OS X: alles over de standaard foto-app voor de Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2015, 20:50
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.