Infinit

Onbeperkt foto’s en videos versturen met Infinit

Met Infinit zet je snel en eenvoudig foto's en videos van onbeperkte grootte over naar andere apparaten, ongeacht het besturingssysteem.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

InfinitAls je snel foto’s of bestanden tussen je iPhone, iPad of Mac wilt verplaatsen, dan is AirDrop een geweldige uitkomst. Je wacht tot het andere apparaat gedetecteerd wordt, tikt op het icoontje en het bestand wordt gekopieerd. Maar AirDrop werkt niet bij Android-smartphones of Windows-pc’s. Gelukkig is er daarom Infinit.

Infinit werkte tot voor kort alleen op Macs. De ontwikkelaars achter deze app hebben een flinke update uitgebracht waardoor Infinit nu ook werkt op iOS, Android en Windows. Infinit blinkt uit in eenvoud. Nadat je jezelf geregistreerd hebt via e-mail of Facebook krijg je een venster met onderin een grote rode pijl. Selecteer een foto of videobestand uit je camerarol en je kunt aangeven waar het bestand naartoe moet; behalve een lijst van andere apparaten waar je de app op geïnstalleerd hebt, zie je ook je contactpersonen of kun je handmatig een e-mailadres invoeren.

Bestanden en mappen worden razendsnel verstuurd en Infinit hanteert geen limieten aan de bestandsgrootte, in tegenstelling tot WeTransfer. Infinit claimt dat het dankzij speciale point-to-point-technologie ‘tot 30 keer zo snel is’; belangrijker vinden we dat de bestandsoverdracht niet afgebroken wordt als je de verbinding verliest. Zodra je weer online bent, gaat de overdracht netjes door.

Op het hoofdscherm worden al je acties door middel van wegveegbare kaarten getoond. Via de navigatiebalk onderin het scherm kun je ontvangen bestanden bekijken, zie je een overzicht van je Infinit-contactpersonen en kun je instellingen wijzigen. De dienst werkt snel en het is een fluitje van een cent om bestanden van je Windows-desktop naar je iPhone te sturen, of van je iPad naar een Android-tablet. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Infinit. Alleen wanneer je bestanden online wilt opslaan zal je voor een betaald abonnement moeten kiezen.

Infinit downloaden

Infinit is alleen geoptimaliseerd voor de iPhone, maar is eventueel ook op de iPad te gebruiken. De app werkt verder samen met Windows, Mac en Android, via afzonderlijk verkrijgbare apps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2015, 9:53
Categorie Apps
Onderwerp bestand

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.