yosemite-feature

OS X Yosemite 10.10.2 beta 4 nu te downloaden

Apple heeft de vierde beta van OS X Yosemite 10.10.2 beschikbaar gesteld. Wederom worden er een aantal bugs aan de kaak gesteld.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

yosemite-featureApple heeft de vierde betaversie van OS X Yosemite 10.10.2 uitgebracht voor testers en ontwikkelaars. Deze nieuwe beta richt zich net als vorige versies voornamelijk op bugs en andere praktische verbeteringen.

Je kunt Yosemite 10.10.2 beta 4 downloaden in het Apple Dev Center. Heb je al een eerdere beta geïnstalleerd, dan kun je rechtstreeks in de App Store updaten.

De nieuwe betaversie lost problemen op rond Wi-Fi, Mail en de Voiceover-functie van OS X Yosemite. Deze zelfde onderdelen werden in eerdere betaversies ook door Apple behandeld.

Yosemite 10.10.2 wordt voor een bugfix-update wel heel uitbundig door Apple getest. De eerste beta verscheen in november 2014. Beta 3 werd op 12 december uitgebracht. Net als andere beta’s is de nieuwe versie alleen beschikbaar voor ontwikkelaars en bepaalde testers. Het is nog onduidelijk wanneer Apple de publieke versie van Yosemite 10.10.2 uitbrengt.

In Yosemite 10.10.1 beloofde Apple Wi-Fi-problemen op te lossen, maar veel gebruikers bleken alsnog problemen te hebben. 10.10.2 moet alsnog Wi-Fi-problemen onder handen nemen – dit werd in beta 3 al deels gedaan.

Let op! Beta’s van OS X zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de OS X-betasoftware. Hierop staat een onmiddellijke ban van 2 maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2015, 9:33
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.