Open deur van de week: ‘Volgende iPhone in juni’

Een medewerker van de Arabische operator Etisalat heeft gezegd dat de volgende iPhone in juni komt. Big deal?

open deurEigenlijk is het een beetje non-nieuws, want iedereen weet dat áls er een nieuwe iPhone komt, juni daarvoor het meest logische tijdstip is. De twee vorige iPhones werden in juni gelanceerd en Phil Schiller benadrukte laatst nog eens (in zijn uitleg over de deelname van Apple aan Macworld: Phil Schiller verwacht geen nieuwe iPhone voor juni) dat de productcyclus van de iPhone in juni begint. Toch is er via een Arabische operator nu ‘breaking news’: de volgende iPhone komt in juni!

Het hele verhaal komt wat verwarrend over: maandag kondigde operator Etisalat aan dat ze een overeenkomst met Apple hebben gesloten. In een lokale krant was te lezen dat de iPhone 3G later deze maand in de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië te koop zal zijn. Mark Davis, programmadirecteur voor de iPhone bij Etisalat sprak later met Dow Jones en onthulde dat 15 februari de grote dag wordt. Om er vervolgens aan toe te voegen dat “next version of the device, which is due out in June, will be launched in the UAE at the same time.”

En nu? Niemand weet waar Davix de opmerkingen vandaan heeft. Misschien heeft hij het van Apple zelf gehoord, maar de kans is net zo groot dat hij net als iedereen er vanuit gaat dat de volgende iPhone gewoon in juni komt…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2009, 17:28
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.