Ontwikkelaar heeft oplossing voor ontbrekende Visual Voicemail

Van de 16 miljoen iPhones die in omloop zijn, werkt een groot deel niet met Visual Voicemail. De Australische ontwikkelaar VVM Mobile heeft de oplossing.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Visual Voicemail was bij de lancering van de iPhone één van de killerapplicaties. Toch hebben veel mobiele operators het achterwege gelaten toen ze de iPhone gingen verkopen. Met Visual Voicemail kun je de binnengekomen voicemailberichten in willekeurige volgorde afspelen en kun je zien hoeveel berichten er klaarstaan zonder dat je eerst een nummer hoeft te bellen. Handig, maar het schijnt dat van de 16 miljoen iPhones die er nu in omloop zijn, de meeste het zonder Visual Voicemail moeten doen. Gewoon omdat de operator het niet nodig vond of er nog steeds mee bezig is.

De Australische ontwikkelaar VVM Global heeft nu een manier gevonden om Visual Voicemail werkend te krijgen op de iPhone, zonder dat de mobiele operator zelf iets hoeft te doen. Niet dat je er als eindgebruiker wat aan hebt, want VVM Global biedt de dienst aan operators als een managed service aan. Op alle iPhones is de Visual Voicemail-applicatie standaard al aanwezig en klaar voor gebruik. Alle binnenkomende voicemailberichten (ca. 25 kB per stuk) worden op de iPhone opgeslagen, zonder dat je een extra applicatie hoeft te installeren. Het werkt op alle iPhone-generaties.

Via: Telecomtv

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2009, 12:42
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.