Olympische Winterspelen ook als streaming video op de iPhone (Update)

De Olympische Winterspelen zullen volgende maand ook door de NOS als live videobeelden voor de iPhone beschikbaar worden gesteld. Zo kun je vanuit bed op je iPhone belangrijke wedstrijden volgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone sneeuwVan 12 tot en met 28 februari 2010 staat Vancouver in het teken van de 21e Olympische Winterspelen. Niet iedereen zal in staat zijn om thuis voor de buis te hangen, maar gelukkig hoeft dat ook niet. De NOS gaat de Olympische Spelen weer als livestream aanbieden voor de iPhone-bezitters, net als ze vorig jaar met de Tour de France hebben gedaan. Volgens publieksvoorlichter Nettie Kosterman van de NOS wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de mobiele website voor de Olympische Spelen.

Zodra de website wordt gelanceerd via nos.nl, zal er meer informatie te vinden zijn over de mobiele diensten die je tijdens de Olympische Spelen van de NOS kunt verwachten (waarschijnlijk moet je daarvoor weer bij m.nos.nl zijn). Vancouver ligt in de tijdzone Pacific Time, dus 9 uur eerder dan Nederland. Voor veel sportevenementen zul je daarom laat moeten opblijven of extra vroeg opstaan. Maar in bed via je iPhone kijken is natuurlijk ook een optie.

De juiste link is http://m.os2010.nos.nl. Daarnaast kun je de Olympische Spelen ook bekijken in de NOS Journaal iPhone-applicatie. Voor zowel de app als de mobiele webversie wordt dezelfde stream gebruikt, zo is op Twitter bevestigd door Hoofd Nieuwe Media, Roeland Stekelenburg.

Via: Nettie Kosterman, NOS Publieksvoorlichting (mede dank aan alle tipgevers voor het juiste adres van de mobiele webapplicatie voor de Olympische Spelen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2010, 22:24
Categorieën Apps, iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.