Officiële *bliep iPhone-app krijgt vernieuwd uiterlijk, nieuwe functies

Jongerenprovider *bliep heeft zijn officiële iPhone-applicatie van een nieuw uiterlijk voorzien en nieuwe functies toegevoegd.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Bliep 4.0 voor iPhone headerJongerenprovider *bliep heeft zijn officiële iPhone-applicatie woensdag van een grote update voorzien. Met de update is de applicatie alweer aanbeland bij versie 4.0, die de nodige verbeteringen biedt en de app een nieuw uiterlijk aanmeet. Hierin is de markante gele huisstijlkleur van het jongerenmerk een stuk minder prominent aanwezig dan in de vorige versies van de app. Die vinden we alleen nog subtiel terug in de knoppen. De rest van de applicatie is een combinatie van wit en zwart op een rustgevende achtergrond van de zee. Hierdoor oogt de applicatie ook een stuk rustiger en bovenal frisser. Naast het nieuwe ontwerp brengt de update ook enkele nieuwe functies.


De keuze van de verschillende dag-abonnementen is volgens *bliep in de vernieuwde app simpeler gemaakt, omdat er bij de vorige versie van de app verwarring ontstond, zo laat ontwikkelaar Maarten Dijk aan iCulture weten. Na tests met testpersonen is besloten om de keuze te beperken tot drie dagabonnementen. Ook is het nu mogelijk geworden om in de app automatisch extra tegoed te kopen als je tegoed laag is. Een andere functie is handig als je wel eens vragen hebt. De app biedt nu een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen (FAQ), via een aparte optie in het menu. Ook kun je meteen vanuit de app meteen een mailtje naar de helpdesk sturen als je vraag er niet tussen staat. In datzelfde menu vind je voortaan ook alle overige opties zoals details van je tegoed en minuten en de verschillende instellingen.

Bliep 4.0 voor iPhone - menuBliep 4.0 - tegoed bekijken

De provider laat je voor 50 eurocent per dag mobiel internetten, waarbij je wel alle nummers kunt sms’en maar alleen naar andere *bliep-gebruikers kunt bellen. Voor 1 euro per dag kun je wel naar alle nummers in Nederland bellen. De internetsnelheid van de provider is bij de basisabonnementen beperkt tot 384 kbps, maar voor 50 eurocent kun je upgraden naar sneller internet (3,6 Mbps) met een datalimiet van 2 GB per maand. Om de app te kunnen gebruiken heb je een *bliep-simkaart en bijbehorend 06-nummer nodig die je bij registratie dient in te voeren.

Downloaden: *bliep (gratis, iPhone, iOS 6.1+)

https://www.youtube.com/watch?v=ZD7TlOwrv8c

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:17
Onderwerp
Categorie
Apps
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.