Ocarina op nummer 1, krijgt update met nieuwe functies

Het iPhone-muziekinstrument Ocarina heeft een update gekregen, waarmee je naar andere gebruikers kunt luisteren. De applicatie staat inmiddels op nummer 1 in de meeste App Stores.

OcarinaHet gaat goed met de iPhone-fluit Ocarina: in de App Store staat de applicatie al een paar dagen op nummer 1 in Nederland, Zweden, Frankrijk, de VS en Spanje. In andere landen is ‘ie minstens in de top 5 te vinden. De ontwikkelaar meldt verder dat de melodieën van Ocarina-gebruikers maar liefst 3 miljoen keer zijn beluisterd en dat de Ocarina-gebruikers nu al tweehonderd muziekstukken online hebben gezet. De introductieprijs van €0,79 is nog steeds hetzelfde gebleven en er is inmiddels een update uit met nieuwe functies.

Je kunt nu luisteren naar anderen, die op hetzelfde moment ook spelen. Dit doe je door op de werelbol in het menu te klikken. Daarbij kun je zien waar iedereen speelt: de 3D-wereldbol draait rond waarbij lichtgevende stipjes aangeven waar de andere gebruikers zich bevinden. Door te dubbeltappen op een regio kun je inzoomen op gebruikers in een bepaald gebied. Ook kun je de beste melodieën ter wereld of alleen je favoriete melodieën beluisteren.

OcarinaJe hoort steeds één persoon spelen, waarbij je de naam van de ocarina te zien krijgt. Bevalt het niet, dan skip je met de Forward-knop door naar de volgende persoon.

Ook nieuw: er is een alternatieve lay-out voor mensen die moeite hadden met de eerdere interface. En er is een uitgebreide site waar je sheets kunt posten, zoals dit Zelda-thema.

Meer info: http://ocarina.smule.com/
Tipgever: Jack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2008, 11:34
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.