Apple introduceert iPhone 3G Gift Card

Wat er de komende dagen ook uit de zak van Sinterklaas komt: als deze iPhone 3G Gift Card erbij zit heb je een uitdaging te pakken: de kaart is namelijk alleen in de VS inwisselbaar. Apple heeft de kaart geïntroduceerd voor mensen die een iPhone 3G kado willen geven. Omdat je tegenwoordig in de winkel […]

Wat er de komende dagen ook uit de zak van Sinterklaas komt: als deze iPhone 3G Gift Card erbij zit heb je een uitdaging te pakken: de kaart is namelijk alleen in de VS inwisselbaar. Apple heeft de kaart geïntroduceerd voor mensen die een iPhone 3G kado willen geven. Omdat je tegenwoordig in de winkel een abonnement moet afsluiten, kun je niet meer zomaar een gesealde doos meenemen en onder de kerstboom zetten.

De iPhone 3G Gift Card is bij de Amerikaanse Apple-retailstores te koop. Als je zo’n kaart in je schoen of onder de kerstboom vindt, betekent het overigens niet dat je een complete iPhone 3G kado krijgt: elk bedrag vanaf $25 kan op de kaart worden gestort. De ontvanger kan doorgaan met sparen en Gift Cards verzamelen totdat hij genoeg heeft om een iPhone te kopen.

Meer weten: iPhone 3G Gift Card
Via: iPhone Alley

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2008, 11:11
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.