Nike+ maakt website en SportBand geschikt voor de iPhone

Nike gaat de website Nike+ aanpassen voor gebruik op de iPhone en iPod touch. Ook is de SportBand aangepast voor gebruik op de iPhone. Je kunt Nike+ alleen gebruiken in combinatie met de iPhone 3GS en de iPod touch 2G (en de meeste 'normale' iPods).
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nike plus
Met de lancering van de iPhone 3GS wordt het mogelijk de Nike+ sportsensor te gebruiken tijdens het hardlopen met je iPhone. Handig, maar als je na afloop de resultaten online wilt bekijken, loop je tegen een probleem aan. De Nike+ website is een goed voorbeeld hoe je je website moeilijk toegankelijk maakt door helemaal los te gaan met Flash.

Het ziet er prachtig uit, maar voordat je bent ingelogd en je resultaten te zien krijgt ben je wel een minuut of twee verder, waarbij de website tergend langzaam laadt. De site is op de iPhone dan ook niet te bekijken. Maar daar komt verandering in: Nike heeft aangekondigd dat er een iPhone-versie van de Nike+ website aankomt.

Op welke termijn we de nieuwe website kunnen verwachten, is niet bekendgemaakt. Wel werd er een nieuwe SportBand gelanceerd, met extra functies voor iPhone-gebruikers. Met deze armband kun je calorieën, afstand en snelheid aflezen. De achtergrond is verbeterd waardoor de tekst makkelijker is af te lezen. Ook is de armband waterdicht gemaakt zodat je tijdens het zweten en in de regen geen last krijgt van vocht. Je kunt het als losse sportarmband gebruiken of als aanvulling op je IPhone of iPod touch. Dat scheelt weer het tevoorschijn halen van je iPhone. De sportarmband is in drie kleuren verkrijgbaar voor $59.

Nike+ is ook te gebruiken in combinatie met de iPod touch 2G en met de meeste iPods. Een losse sensor voor in je schoen kost €19.

Meer info: Nike+ info
Via: iPodNN

De mobiele website van Nike+ blijkt toch al online te zien (met dank aan alle reacties met de juiste link).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2009, 4:48
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.