‘Nieuwe hardwarefoto’s tonen andere homeknop-kabel voor iPhone 5S’

Nieuwe foto's laten een vernieuwde iPhone 5S-flexkabel zien voor de homeknop, maar nog steeds zonder de vermeende vingerafdukscanner.

Homeknop iPhone 5S 02Op nieuwe foto’s van Sonny Dickson (via Techkiddy) staan mogelijke flexkabels voor onder andere de homeknop en de frontcamera van de iPhone 5S. We hebben eerder al foto’s gezien van in ieder geval hetzelfde onderdeel voor de homeknop, maar het lijkt nu te gaan om een nieuwere revisie. Het onderdeel dat we op 22 maart 2013 zagen had als serienummer 821-1684-01, terwijl de vandaag opgedoken foto het nummer 821-1684-02 laat zien. De hardware voor de homeknop zelf lijkt geen vingerafdrukscanner te bevatten, iets dat Apple volgens code in iOS 7 wel aan de iPhone 5S-homeknop wil toevoegen.

Frontcamera iPhone 5S 560

In de fotoserie zijn ook nog een hoop andere onderdelen te zien. De website laat de vermoedelijke simkaarthouder, de oplaad-onderdelen, knoppen en kabels voor de luidspreker, de kabel voor de trilmotor, hardware voor de Wi-Fi-ontvanger en de aan-/uitknop zien. Of dit ook echt de onderdelen voor de iPhone 5S zijn weten we uiteraard nog niet helemaal zeker. Sonny Dickson heeft in het verleden wel vaker onderdelen vroegtijdig succesvol weten te lekken. Bij alle onderdelen naast de homeknop valt er sowieso weinig te speculeren: volgens de laatste geruchten verandert er hierbij niks noemenswaardigs, wat betekent dat we ook niet hoeven te zoeken naar veranderingen. Alleen bij de homeknop kunnen wij ons afvragen vaan de vingerafdrukscanner is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 17:49
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.