Behuizing iPad mini 2 mogelijk gelekt in nieuwe foto’s

De iPad mini 2 krijgt een aluminium behuizing. Dat blijkt uit nieuw gelekte foto's van de website

ipad mini ipad 5 behuizingFanaticFone, dezelfde website die gisteren foto’s van een iPad 5-behuizing lekte, heeft nu ook een behuizing voor de volgende iPad mini in handen gekregen. Op de foto hiernaast zijn beide onderdelen naast elkaar te zien: de iPad 5 en de iPad mini 2. Op de foto’s is een aluminium achterkantje te zien, met uitgesneden Apple-logo.

De website beweert dat het onderdeel authentiek is, maar wijst er wel op dat de tekst ‘iPad’ en merkteksten op de achterkant van de behuizing nog ontbreken. Ook is het logo niet opgedrukt, maar uitgesneden zoals bij de grotere iPads. Dit logo kan Apple gebruiken om antennes van draadloze functies achter te verbergen. Het zou kunnen gaan om een prototype. Aan de binnenkant zien we bevestigingspunten voor de achtercamera, dock connector, speakers en knoppen.

In ieder geval laten de gelekte foto’s wel zien dat het uiterlijk en de afmetingen van de iPad mini 2 waarschijnlijk ongewijzigd zullen blijven in vergelijking met de eerste generatie iPad mini. De iPad mini 2 wordt in september of oktober verwacht. Er is veel onduidelijkheid of er een retinascherm in de nieuwe iPad zal zitten. Uit code in iOS 7 kregen ontwikkelaars de indruk dat de iPad mini 2 geen retinascherm zal krijgen, maar ‘Apple-spreekbuis’ The Wall Street Journal was er als de kippen bij om te benadrukken dat Apple toch écht retinaschermen bij fabrikanten in Azië heeft besteld. We gaan ervan uit dat de iPad mini weer een 7,9-inch scherm krijgt.

Lees meer over de iPad mini 2 in ons dossier iPad mini 2.

ipad mini behuizing

ipad mini 2 casing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 13:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad mini 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.