Nieuwe feature in Safari in firmware 2.2

Tipgever Yves heeft in de tweede beta van firmware 2.2 een handige feature in Safari ontdekt. Hiermee kun je tijdens het bekijken van de previews meteen door de website heen bladeren.

Een tipgever die ons een mailtje heeft gestuurd heeft een nieuwe feature in Safari van firmware 2.2 ontdekt. Wanneer je de previews van je geopende websites aan het bekijken bent, kun je door middel van deze nieuwe feature door de pagina van deze preview scrollen, zonder de pagina eerst dus op vol formaat te hoeven bekijken. Wat opviel in het filmpje die de ontdekker van deze nieuwe functie op YouTube heeft geplaatst, is dat de bolletjes die aangeven welke pagina je op dit moment voor je hebt, verdwijnen wanneer je de preview weer naar beneden scrolt of loslaat.

Deze bolletjes komen weer zichtbaar wanneer je de preview naar boven scrolt. Of dat dit alleen in deze beta zo is, of ook in de uiteindelijke firmware 2.2, zullen we nog even af moeten wachten.

Nieuwe features die we nog meer in firmware 2.2 kunnen gaan verwachten zijn het onderweg downloaden van podcasts, en applicaties bij het verwijderen direct kunnen beoordelen. Hiernaast kun je auto-correctie uitzetten, en krijgt Maps een aantal updates.

Tipgever: Yves (en ontdekker)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2008, 22:17
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.