Nieuwe aanwijzingen voor iDisk-applicatie op de iPhone

Gisteren was op de supportpagina's van Apple korte tijd een artikel te zien, waarin werd uitgelegd hoe je de iDisk-applicatie voor de iPhone kunt deïnstalleren. Apple werkt aan een officiële applicatie, waarmee je vanaf je iPhone toegang krijgt tot je iDisk.

idiskGisteren was op de supportpagina’s van Apple korte tijd een artikel te zien, waarin werd uitgelegd hoe je de iDisk-applicatie kunt deïnstalleren. Het artikel is inmiddels verwijderd, maar is wel een aanwijzing dat de al beloofde iDisk-applicatie voor de iPhone binnenkort beschikbaar komt. Vandaag zou een mooie dag zijn, want het is dinsdag: Apple’s vaste dag om nieuwe producten te introduceren.

Via de website heeft Apple de iDisk-applicatie voor de iPhone al bekendgemaakt; het is dus geen gerucht meer.

mobileme idisk
Apple kondigde de officiële iDisk-app voor iPhone 3.0 aan op de developersconferentie WWDC. In de uitleg op de supportsite was te lezen, dat wissen van de applicatie ook tot gevolg heeft dat de gekoppelde data in de applicatie wordt gewist. Ben je op zoek naar een manier om toegang te krijgen tot bestanden op je iDisk, dan heb je de officiële applicatie van Apple helemaal niet nodig. Je kunt ook applicaties zoals Readdle Docs (€3,99) installeren, die onlangs een update heeft gekregen.

iDisk is de online opslagruimte die je bij Apple’s MobileMe krijgt.
tech note idisk for iphone

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2009, 12:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp idisk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.