Nieuw: de iPhoneclub-podcast

Vanaf dit weekend gaan we beginnen met de iPhoneclub-podcast. Deze eerste aflevering is nog een experiment, om te bepalen welke vorm we gaan kiezen en is door een aantal technische zaken waar we tegenaan liepen op een aantal punten al door de realiteit ingehaald. Hoe dan ook, vanaf nu elke twee weken: de iPhoneclub Podcast!
Karim - · Laatst bijgewerkt:

Sinds twee weken kunnen jullie op deze site nieuws lezen van onze nieuwe redacteur Karim. Het leek Karim en zijn vriend Raymond leuk om ook een podcast over de iPhone te gaan maken. Goed plan, we gingen ermee aan de slag, schakelden nog een extra persoon erbij in (Gonny) en na een avondje stond de eerste aflevering al op de band harddisk. De technische implementatie in WordPress was echter een heel ander verhaal.


Het duurde wel een paar dagen voordat we dit voor elkaar kregen, waardoor de podcast die jullie hieronder kunnen beluisteren een aantal onderwerpen bevat die inmiddels al door de realiteit zijn ingehaald of in ieder geval in een heel ander daglicht zijn komen te staan. Deze eerste (en de daarop volgende) uitzendingen zijn bovendien een experiment om te zien welke vorm we gaan kiezen. Blijft het alleen audio of gaan we ook met video bezig? Gaan we de podcast met z’n drieën opnemen of kunnen we er beter een talkcast van maken, zodat iPhoneclub-bezoekers kunnen meepraten? Of zitten mensen helemaal niet te wachten op iets waarin ze zelf kunnen meepraten? We zijn in ieder geval van plan om elke twee weken een nieuwe aflevering te maken. (Opbouwende) suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

Overigens is het samenstellen van deze enhanced podcast de complete verdienste van Karim. Hij heeft niet alleen de totale aflevering afgemixt, maar ook de hoofdstukindelingen en nuttige linkjes toegevoegd. Vanaf onze kant dus een enorme dankjewel naar Karim!

[podcast]http://www.freeware-palmos.com/temp/iphoneclub_podcast/iphoneclub_podcast_0001.mp3[/podcast]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.