Juridische issues zorgen voor vertraging Pwnage

Het iPhone Dev Team kampt met wat juridische tegenslag bij de release van Pwnage Tool. Deze is voorlopig uitgesteld naar volgende week, maar het goede nieuws is wel dat de Windows-versie tegelijk zal uitkomen.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Pwned!De release van Pwnage Tool, de complete custom unlocktool van het iPhone Dev Team, is vanwege juridisch uitzoekwerk helaas tijdelijk uitgesteld. Pwnage Tool zou vandaag worden vrijgegeven, na het eerdere bericht van de officiële presentatie in Rusland. Het is niet helemaal duidelijk welke legale issues er zijn, want het iPhone Dev Team verzekert iedereen dat er geen intellectueel copyright wordt geschonden. Wel zijn in alle haast bepaalde iconen (meer bepaald het regenboogkleurige Apple-icoon) gewijzigd naar een meer neutraler ananas-icoon.


Ondertussen is de video van het iPhone Dev Team over Pwnage Tool inmiddels al 100.000 bekeken. Geen geringe prestatie, maar of iedereen ook de Pwnage Tool zal gaan draaien is natuurlijk een tweede.

Gelukkig kent het uitstel ook een goede kant: het Dev Team zal de Windows-versie sneller uitbrengen dan gepland; naar verwachting gelijk met de Mac OS X-versie volgende week.

Het Dev Team vat deze post misschien nog wel het beste samen:

  • Pwnage Tool Application releases _sometime_ in the next week for Mac OS X 10.4.x, 10.5.x and Windows.
  • The tool contains revised logos and icons.
  • PwnageTool does NOT ship with any Apple licensed software, Intellectual Property, trademarks, logos or images.
  • As my Mother would say “If you are going to be late, arrive with flowers”.

Bron: iPhone Dev: news:pwnage_delay

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 oktober 2009 om 0:50
Categorie
Jailbreak
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.