New Yorks bedrijf maakt maatpakken met iPad-zak

Mohan Custom Tailors uit New York heeft een maatpak ontworpen met een iPad-opbergzak voor de iPad.

iPadpakAls strak geklede zakenman ga je het liefst zonder tas de straat op. Maar je wilt eigenlijk ook je iPad bij je hebben. Wat doe je aan zo’n luxeprobleem? Je koopt een pak met een speciale zak voor de iPad erin! Mohan Custom Tailors uit New York heeft een aantal pakken ontworpen met een iPad-zak. De zak bevindt zich aan de binnenkant van het jasje, ter hoogte van de buik.

Als je de foto van de makers bekijkt, lijkt het alsof je de iPad bijna niet ziet. Desondanks lijkt het me dat je toch wel merkt dat er 700 gram in je colbert zit.

iPad in colbertHet idee is overigens niet helemaal nieuw. Thomas Engel, eigenaar van The Saints, toonde al eerder zijn inventiviteit door op dezelfde manier grote iPad-zak in zijn colbertje te naaien (foto rechts).

De Australische iDress en iTee lijken mij toch praktischere kledingstukken om je iPad in mee te nemen. Uiteindelijk prefeer ik er echter toch gewoon een tas. Hieronder nog een afbeelding van iSmashPhone met andere mogelijke manieren om de iPad te dragen.

Manieren om de iPad te dragen

Bron: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2010, 21:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.