NemusSync nu ook beschikbaar voor firmware 2.0

NemusSync is een applicatie die je iPhone met Google Calendar kan synchroniseren, twee kanten op. Deze applicatie was al voor firmware 1.1.x verkrijgbaar, maar nu dus ook voor firmware 2.0 en hoger.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

NemusSync is een applicatie waarmee je je iPhone met Google Calendar kan synchroniseren, beide kanten op. Een groot pluspunt van deze applicatie is dat je net zoveel kalenders kunt synchroniseren als je wilt. NemusSync bestaat al een tijdje, maar is er nu dan ook eindelijk voor firmware 2.0 en hoger. Veel is er sindsdien niet veranderd. Hij kan nog steeds alleen Google Calendar synchroniseren en hij is nog steeds gratis. Jammer genoeg werkt nemusSync alleen op gejailbreakte iPhones, aangezien hij via Installer en Cydia geïnstalleerd moet worden.

De maker ervan heeft op zijn website een kort lijstje staan met wat we nog kunnen verwachten. Eén van de dingen daarvan is dat NemusSync ook contactpersonen zan gaan synchroniseren, dus dat ziet er goed uit.

De Nederlandse vertaling die destijds verkrijgbaar was, is nog steeds te gebruiken.

Een bekende bug is dat wanneer je IntelliScreen hebt draaien, IntelliScreen geen afspraken meer weergeeft. Om dit te verhelpen moet je na het synchroniseren IntelliScreen eenmaal draaien.

NemusSync is via de BigBoss-repo in Installer en Cydia te downloaden.

Met dank aan Wesley voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2008, 20:19
Categorieën Apple, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.