Nanoleaf Aurora met iMac.

Nanoleaf Aurora-verlichtingspanelen met HomeKit nu in Nederlandse Apple Store

Nanoleaf Aurora is designverlichting dat bestaat uit driehoekige lichtpanelen. Je kunt deze naar eigen wens aan elkaar koppelen en bedienen met je iPhone of iPad, ook via HomeKit. Nanoleaf Aurora is nu beschikbaar in de Apple Store.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nanoleaf Aurora met iMac.
Als je je verlichting slimmer wil maken, zijn daar een hoop manieren voor. De meest toegankelijke optie is zonder twijfel Philips Hue, mede dankzij de samenwerking met HomeKit. Als je op zoek bent naar iets aparts, dan kun je ook terecht bij Nanoleaf. Aurora van Nanoleaf zijn driehoekige panelen die je aan elkaar kunt verbinden en meer 16 miljoen kleuren kunnen tonen. Het starterspakket van Nanoleaf Aurora is nu beschikbaar in de Apple Store.

Nanoleaf Aurora: kunstachtige verlichting met HomeKit

Aurora van Nanoleaf is een uniek verlichtingssysteem dat je op je muren kunt plakken. Het is het beste te omschrijven als een levend schilderij. De verlichting bestaat uit panelen in een driehoeksvorm, zodat je zelf je eigen patroon kunt maken. Elk paneel kan meer dan 16 miljoen kleuren tonen en doordat alle panelen los van elkaar te bevestigen zijn, kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Om met deze designverlichting van start te gaan, heb je het Aurora Lighting Smarter Kit nodig. Deze set bevat negen lichtpanelen die je met elkaar kunt verbinden. Je verbindt de panelen onderling met de bijgeleverde paneelconnectors. Het is niet nodig om gaten in de muur te boren, want met de plakstrips in het pakket hang je ze zo aan de muur. Behalve statische verlichting, kun je ook allerlei animaties instellen met de bijbehorende app. Je kunt daarmee ook allerlei scenes creëren, zodat je je huis naar eigen smaak kunt verlichten.

Het voordeel van deze verlichting is bovendien dat het ondersteuning biedt voor HomeKit. Hierdoor kun je de verlichting regelen via de Woning-app en daarmee automatiseren, zodat je het kan koppelen aan andere HomeKit-producten. Bovendien schakel je de verlichting makkelijk in en uit met Siri. Het startpakket bevat alles om mee te beginnen, maar je kunt het daarna nog uitbreiden naar maximaal dertig panelen per systeem.

Nanoleaf Aurora.

Het Nanoleaf Aurora Lighting Smarter Kit is vanaf nu beschikbaar in de Nederlandse online Apple Store voor €209,95. De lampen zijn ook af te halen bij de fysieke Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag, al moet je voor de Amsterdamse Apple Store wachten tot morgen. De uitbreidingspakketten zijn helaas niet beschikbaar in de Nederlandse Apple Store.

Bekijk ook

Slimme verlichting: dit zijn je opties om je lampen slim te maken

Wil je de verlichting in je huis slimmer maken? Er zijn tal van oplossingen om de lampen in huis te automatiseren en met je iPhone of iPad te bedienen. Wij zetten enkele mogelijkheden voor je op een rijtje, omdat het automatiseren van je verlichting een makkelijk en laagdrempelige manier is om met een smart home te beginnen.

Via: iPhone-Ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.