MrMovie levert persoonlijke tv- en bioscoopinfo op de iPhone

MrMovie heeft een iPhone-versie van de website uitgebracht. Zelden zagen we zo'n goed voorbeeld van een mobiele website: MrMovie ziet er niet alleen goed uit op de iPhone, de informatie is ook aangepast aan je persoonlijke voorkeuren.

Filminfo Mr MovieEen aanrader voor filmliefhebbers: de website MrMovie is nu te raadplegen via een mobiele versie voor de iPhone. Er was al een mobiele variant van deze website, met filmnieuws als belangrijkste insteek. De iPhone-versie biedt net iets meer: het bevat ook informatie over tv-programma’s en je kunt persoonlijke bioscopen instellen. Bij het openen van de site krijg je dan gepersonaliseerde informatie te zien: bij het opvragen van filminformatie zie je in een oogopslag of de betreffende film in jouw favoriete bioscopen draait. MrMovie is wat ons betreft een voorbeeld voor andere websites: ze begrijpen goed hoe je zo’n mobiele website het best kunt inrichten.


Informatie die je met MrMovie hebt opgehaald kun je via e-mail of SMS naar jezelf of naar vrienden doorsturen. De website is geschikt voor iPod touch en iPhone en is makkelijk via het touchscreen te navigeren. Eigenlijk is MrMovie tegelijk een programmagids voor de tv, want het bevat een overzicht van alle tv-programma’s die op een bepaald moment op de buis zijn. Kijk je liever naar speelfilms, dan bevat de website natuurlijk ook een overzicht van films die vandaag, morgen of deze week op tv te zien zijn. MrMovie is gemaakt door het team van Tera.nl en is te bereiken via www.mrmovie.nl/m. Wat ons betreft een website die je als filmliefhebber meteen moet bookmarken!
Heb je nog geen iPhone of iPod touch, dan kun je ook kiezen voor de chatbot van MrMovie, waar al 90.000 Nederlanders gebruik van maken. Dit kun je doen door de contactpersoon buddy@mrmovie.nl toe te voegen aan MSN/Live Messenger.

MrMovie - bioscoopinformatie op de iPhone   MrMovie - precieze bioscooptijden op de iPhone   MrMovie - uitleg voor de iPhone-applicatie
MrMovie - eenvoudig de juiste stad zoeken   MrMovie - op de iPhone bekijken waar je favoriete film speelt

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 januari 2008 om 19:51
Categorie
iDevices

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.