Mogelijke frontcamera en onbekend onderdeel iPhone 5S te zien in nieuwe foto’s

Nieuwe foto's van Nowhereelse tonen de mogelijke frontcamera van de iPhone 5S. De beelden beloven geen nieuwe functies, maar wijzen er op dat de productie serieuze vorm aan begint te nemen.

Frontcamera iPhone 5S closeupOp nieuwe foto’s van Nowhereelse is de mogelijke frontcamera van de iPhone 5S te zien. In eerste instantie laten de foto’s geen bijzondere nieuwe functies van de iPhone 5S zien. Net als bij andere hardware-foto’s doen de beelden echter wel vermoeden dat Apple’s productieproces voor de iPhone 5S op stoom begint te komen. Ook interessant is een tweede foto, waarin een nog onbekend onderdeel te zien is.

Wat het mysterieuze onderdeel is en waar hij zich exact zal bevinden in de iPhone is nog niet duidelijk. Geruchten wijzen tot nu toe op een iPhone 5S die qua functies identiek is aan de iPhone 5, maar met een snellere processor en betere camera. De enige echt nieuwe functie zou een vingerafdrukscanner zijn, maar we moeten nog zien of dit extra onderdeel daar ook maar iets mee te maken heeft.

Dit zijn niet de eerste onderdelen die via Nowhereelse naar buiten komen. Eerder zagen we via de Franse site al de trilmotor en homeknop van de iPhone 5S voorbijkomen. De foto’s lijken afkomstig van dezelfde bron, waardoor we bij dit nieuwe onderdeel ongeveer net zo zeker zijn van de echtheid als vorige keer. Een korrel zout is dus wel op zijn plaats. Bij losse onderdelen kunnen we enkel vertrouwen op de ontdekker die zegt dat het om de iPhone 5S gaat.

Naarmate de productie van een Apple-product vordert, duiken er steeds meer foto’s van onderdelen op. Tijdens de productie krijgen immers fabrikanten de onderdelen in handen, die waarschijnlijker zijn om beelden te lekken dan bijvoorbeeld werknemers bij Apple zelf. Foxconn zei eerder al dat de productie bijna begint.

Frontcamera iPhone 5S

iPhone 5s onbekend onderdeel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2013, 17:14
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.