ModulR laat zien dat je iPad niet alleen op schoot thuishoort

ModulR is een veelzijdig systeem om je iPad te kunnen ophangen, neerzetten en aan je schouder mee te nemen. Er is ook een kickstand en autohouder gepland.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

modulr muurModulR Inc. heeft een systeem bedacht waarmee je de iPad op allerlei manieren kunt gebruiken – niet alleen op schoot. De oplossing bestaat uit een polymeer behuizing, met aan de achterkant een ribbelstructuur voor meer grip en vier pootjes om te voorkomen dat er krassen op de achterkant komen.

Die vier rubberen pootjes komen ook meteen van pas om de ModulR aan allerlei accessoires te bevestigen. ModulR heeft een muurhouder, schouderband, autohouder en kickstand gepland (een kickstand is een voetje om de iPad als een digitaal fotolijstje te kunnen neerzetten – zie afbeelding hiernaast).

Zo kun je de iPad bijvoorbeeld in de huiskamer hangen, om filmpjes te kijken. Of in de keuken, om makkelijk recepten te kunnen aflezen. De ModulR case komt deze zomer op de markt en is weer eens wat anders dan de vele hoesjes van stof en leer, die eigenlijk niets nieuws toevoegen.

Meer info: ModulR

Het totale systeem ziet er wel indrukwekkend uit:
modulr onderdelen

modulr kickstand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2010, 19:03
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.