Minder interferentie door sigarettenfolie? (Update)

Volgens de mannen van Codewerkz helpt het om een stukje zilverfolie uit een pakje sigaretten op de achterkant van je iPhone te plakken. Je hebt dan minder last van interferentie.

Folie op achterkantEr is meestal wat scepsis over handige iPhone-trucs die een beter telefoonsignaal of minder interferentie veroorzaken. Corewerkz heeft er nu weer eentje bedacht: door het zilverpapiertje dat je in een pakje sigaretten aantreft op het zwarte plastic aan de achterkant van de iPhone te plakken, zou de interferentie moeten afnemen.

Je hebt dan minder last van een stoorsignaal via de audioboxen die op je bureau staan. Het zilverpapiertje plak je vast met tape. Geen mooi gezicht, maar eventueel kun je het ook aan de binnenkant van een iPhone-case bevestigen; ze geven zelfs de tip om het in de case vast te plakken. Gebruik je zoals ik een zwarte siliconencase, dan zie je er helemaal niets van.

Even rondkijkend in de keukenkast zie je misschien nog meer hulpmiddelen die zouden kunnen erken: de binnenkant van een zak Knabbelnoten? Een T-Pads-verpakking, de wikkel van een Werthers Echte (goudkleurig, werkt misschien dubbel zo goed?).

Update: Getest door de iPhone vlakbij een speaker te houden tijdens het ophalen en versturen van e-mail. Helaas: er is toch duidelijk nog interferentie te horen, eigenlijk net zoveel als zonder de folie.

Via: Codewerkz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2008, 10:01
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.