Matias brengt toetsenbord met iPhone-vakje uit

Matias heeft een toetsenbord gemaakt met een iPhone-vakje, zodat je je iPhone altijd bij de hand hebt voor allerlei apps, zoals de rekenmachine, Facebook of Twitter.

matias toetsenbordAccessoiremaker Matias heeft een toetsenbord gemaakt waarmee je je iPhone altijd bij de hand hebt. Het toetsenbord heeft een ruimte om je iPhone neer te leggen. Het idee is dat je applicaties zoals rekenmachine, aandelen, Twitter en Facebook onder handbereik hebt zonder dat je desktop rommelig wordt. Na wat experimenteren kwam CEO Edgar Matias tot de conclusie dat de handigste plek vlak boven de pijlknoppen was.

Toch is het niet de meest ideale oplossing: je kunt de iPhone namelijk niet opladen terwijl hij in z’n ‘iPhone-vakje’ ligt. Het idee is trouwens geïnspireerd op een artikel van Gizmodo-blogger Jesus Diaz. Matias paste het idee wat aan en probeerde verschillende locaties. De fabrikant heeft naast de iPhone (boven de F11/F12-toetsen) wel een USB 2.0 dock gemaakt, maar je hebt dan nog wel een aparte iPhone-kabel nodig om op te laden. Het toetsenbord kost $49,95 en zal worden verkocht via resellers en online op matias.ca. De witte uitvoering voor Mac is per direct beschikbaar; een zwarte Windows-uitvoering volgt in juni 2010. Meerdere stuks tegelijk kopen loont de moeite, want de internationale verzendkosten zijn 80 dollar.

matias toetsenbord iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2010, 20:59
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.