Massagestoel met iPhone-bediening: there’s an app for that

Human Touch heeft een massagestoel op de markt gebracht, waarbij je via een iPhone-applicatie de verschillende programma's kunt instellen. De verbinding wordt gelegd via Bluetooth.

human touchIn mei zal de nieuwe AcuTouch 9500 massagestoel van HT-Connect op de markt verschijnen. Deze massagestoel zal de eerste zijn waarbij je de ‘behandeling’ via een iPhone of iPod touch kunt regelen. De koppeling met de stoel wordt gemaakt via Bluetooth. CEO David Wood denkt met de applicatie een gebruikerservaring te kunnen bieden die net zo persoonlijk en professioneel is als een echte massage in een kuuroord. Er zijn zestien behandelingen voorgeprogrammeerd met namen als Surrender, Morning Wake Up, Sleep en Rejuvenate. Vanuit de applicatie kun je rechtstreeks contact opnemen met een consulent, voor het geval je na gebruik van de app gebroken uit de stoel komt en toch liever een echte masseur had ingeschakeld.

Voor snelle types heeft de AcuTouch 9500 ook een ‘Expresso Shot’ in de aanbieding, waarbij je in 5 minuten weer wordt opgelapt.

Meer info: HT-Connect
Via: CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2010, 15:03
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.