Man neemt iPhone mee in graf en doet oproep voor sms’jes

Een man uit Schagen heeft een iPhone meegenomen in het graf, met het verzoek aan alle naasten en kennissen om nog even een sms-bericht te sturen. Dat kan tot dinsdagmiddag.

iphone creationDe op 27 augustus overleden Erik Visser uit Schagen had een opmerkelijke wens: in het overlijdensbericht in het Noordhollands Dagblad staat dat Erik als laatste wens een iPhone meeneemt op zijn ‘laatste reis’ en graag sms-berichten wil ontvangen. Niet iedereen zal immers in staat zijn om op de uitvaart te verschijnen.

Erik wil onderweg nog iets te lezen hebben. Familie, vrienden en kennissen kunnen tot dinsdag half twee ‘s middags een bericht sturen.

Erik Visser was bedrijfsleider bij brillenwinkel SpecSavers in Beverwijk. Een eigenzinnige man met veel humor en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zo schijven zijn naasten in de rouwadvertentie. Volgens de deskundigen die het Noordhollands Dagblad heeft geraadpleegd is in de actie een tijdsbeeld te herkennen. Ook kan het voor de nabestaanden een goed begin van rouwverwerking zijn, als er veel mensen reageren.

Wat ons betreft is het ook een tijdsbeeld dat mensen überhaupt niet meer de moeite hoeven nemen om naar een begrafenis te komen; een sms-bericht is genoeg.

Via: Fok

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2008, 10:30
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.