Makkelijk foto’s van websites doorsturen met ImageMailer

ImageMailer is een bookmarklet en webapplicatie waarmee je interessante foto's die je op websites tegenkomt makkelijk via e-mail kunt doorsturen naar vrienden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ImageMailerKom je tijdens het internetten een foto tegen die je naar vrienden wilt sturen, dan is er nu ImageMailer voor de iPhone. Deze webapplicatie stelt je in staat om foto’s via e-mail te versturen zonder dat je een hack hoeft te installeren. ImageMailer voor de iPhone is een bookmarklet en webapplicatie, die foto’s van websites verzamelt zodat je ze daarna makkelijk kunt e-mailen.

Zo werkt het: tijdens het bezoeken van een website open je de ImageMailer bookmarklet, die daarbij automatisch een thumbnail-gallery van de foto’s op de betreffende pagina aanmaakt. Klik je op een thumbnail, dan maakt ImageMailer een e-mail aan met de URL van de foto, die je meteen kunt versturen. Ontvangen vrienden de foto op hun iPhone, dan kunnen ze de zoom-, pinch- en rotatie-functies gebruiken om de foto beter te bekijken.

De nieuwste versie van ImageMailer heeft verbeterde prestaties en ondersteunt webpagina’s die voor WAP/WML zijn gecodeerd. ImageMailer kan ook goed omgaan met wachtwoordbeveiligde fotoalbums van bijvoorbeeld MySpace en Facebook.

Om ImageMailer op je iPhone te gebruiken ga je naar de website van Rainsforth.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2008, 14:11
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.