Makayama gaat multitasking iPad-applicatie indienen bij Apple

Makayama heeft bekendgemaakt dat ze deze week een applicatie in gaan dienen die het mogelijk moet gaan maken om multitasking beschikbaar te maken op de iPad.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Vincent Verweij van MakayamaDe Nederlandse ontwikkelaar Makayama heeft bekendgemaakt dat ze deze week een applicatie in gaan dienen die het mogelijk gaat maken om multitasking beschikbaar te maken op de iPad. Op dit moment zijn ze bezig met de laatste beta-punten op te lossen. Vincent Verweij van Makayama maakte dit bekend op Android Experience, dat gister heeft plaatsgevonden. Vincent hoopt dat de iPad-applicatie goedgekeurd is tijdens de officiële release van de iPad App Store op 3 april.

De multitask-mogelijkheid die Mahayama in de iPad-applicatie gebouwd heeft gaat niet voor alle applicaties op je iPad multitasking ondersteunen, maar wel de belangrijkste functies van je iPad. Vincent geeft aan dat er een webbrowser, Twitter-applicatie, Facebook-applicatie en een e-mailapplicatie verwerkt zijn. Op deze manier moet het dus via de applicatie van Makayama mogelijk zijn om tegelijk vanuit deze applicatie deze 4 taken te kunnen verrichten, zonder de applicatie daarvoor af te hoeven sluiten.

Bron: @vincente
Filmpje met aankondiging: http://blip.tv/file/3390481

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 16:09
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.