Mac Guy liet iPhone in zwembad vallen

Justin Long, bekend als de Mac Guy uit de Apple-commercials, heeft zijn iPhone in een zwembad laten vallen waardoor hij er niet meer mee kan bellen.

Geen betere manier om het zaterdagnieuws te beginnen dan met een berichtje van Valleywag, de roddelblog voor Silicon Valley. Zij schrijven dat Justin Long, de acteur die we allemaal kennen als de Mac Guy in de reclamespotjes van Apple, zit sinds kort zonder iPhone zit. Hij heeft ‘m namelijk in een zwembad laten vallen. Op de vraag of hij een iPhone gebruikt, antwoordde de Mac Guy: “I do, but it fell in a swimming pool, so it’s a little broken right now.”

Maar misschien is het gewoon een excuus om uit te leggen waarom ‘ie met een andere telefoon is gesignaleerd. De celebrity-site Open All Night, die de iPhone-vraag aan Justin stelde tijdens een benefietbijeenkomst voor Raising Malawi en UNICEF, hoopt dat hij AppleCare erbij had gekocht. En voor wie het nog niet wist (lekker belangrijk): Justin heeft een relatie met Drew Barrymore (zie foto).

In een interview met The Washington Post zei Justin vorig jaar dat hij in een Die Hard-film heeft meegespeelt omdat hij vurig hoopt op rollen waarin hij een keer niet de computergeek hoeft te spelen. Zelf schijnt de Mac Guy namelijk zo a-technisch te zijn als… presidentskandidaat McCain. Die riep een paar dagen geleden in een filmpje namelijk dat hij een computer illiterate is en op zijn vrouw vertrouwt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2008, 13:38
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.