Leer Leopard kennen op je iPhone

Apple heeft een video van Leopard uitgebracht, die ook op de iPod of iPhone te bekijken is. Daarmee word je in een paar minuten bijgepraat over de nieuwste functies.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Leopard videoBinnenkort is het zover: dan lanceert Apple de nieuwe versie van Mac OS X. Wil je in een paar minuten bijgepraat worden wat er zoal nieuw is aan Mac OS X 10.5 (Leopard), dan is het mogelijk om een videootje te downloaden die je op je iPod of iPhone kunt bekijken. In de video bespreekt ‘John’, die in het echte leven een medewerker van een Apple Store zou moeten zijn, alle nieuwe functies. De iPod- en iPhone-vriendelijke versie is 108 MB groot.

Je kunt de Leopard-video hier downloaden. In de video loopt John langs vijf belangrijke verbeteringen: het gebruik van Stacks, de nieuwe Finder, de eveneens vernieuwde Desktop, de nieuwe functie Time Machine waarmee je kunt teruggaan naar ouder versies van documenten en de aanpassingen in de Mail-applicatie en iChat. Aan het einde legt John ook nog even uit hoe je je bestaande iMac zou kunnen upgraden: dvd erin en installeren maar! Een blogger van TUAW, die de video al heeft bekeken, krijgt inmiddels jeuk van de Apple-uniformen: iedereen die een presentatie over nieuwe producten moet geven trekt een zwart t-shirt aan. John’s collega Nicole, die in de iChat-demonstratie opduikt, heeft ook al zo’n zwart t-shirt aan. De hele video ziet er behoorlijk ingestudeerd uit, maar je bent in ieder geval wel snel bijgepraat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.