Kort iPhone-nieuws: BlackBerry Storm, Feather Case, beveiligingstips

In reclamefolders zie je wel eens een navigatiesysteem van een onbekend merk waarin een screenshot van TomTom is gephotoshopt. Vodafone heeft soortgelijke een blunder gemaakt met de BlackBerry Storm. Op promotiefoto’s van het nieuwe toestel was een iPhone-interface in de BlackBerry gephotoshopt. Mogelijk omdat de echte gebruikersinterface nog niet klaar was. Helaas was de vormgever […]

Blackberry StormIn reclamefolders zie je wel eens een navigatiesysteem van een onbekend merk waarin een screenshot van TomTom is gephotoshopt. Vodafone heeft soortgelijke een blunder gemaakt met de BlackBerry Storm. Op promotiefoto’s van het nieuwe toestel was een iPhone-interface in de BlackBerry gephotoshopt. Mogelijk omdat de echte gebruikersinterface nog niet klaar was. Helaas was de vormgever vergeten om de schermen provisorisch aangebrachte later nog te vervangen door de echte schermen – of hij wist gewoon niet beter.

Incipio Feather

Incipio FeatherIncipio heeft de Feather Case aangekondigd, een beschermhoes voor de iPhone 3G die nog geen millimeter dik is. De case is in verschillende kleuren verkrijgbaar en wordt geleverd met twee screenprotectors en een poetsdoekje. De Feather Case is gemaakt van een polymeer met een matte coating en zit strak om de iPhone. Volgens Incipio is de case zo dun dat je de iPhone gewoon in elke dock kunt gebruiken.

Zes nuttige beveiligingstips voor de iPhone

CIO heeft een artikel geschreven met zes belangrijke veiiligheidstips voor de iPhone. Zo moet je zorgen dat auto-lock is ingeschakeld en moet je een pincode instellen. Veilig gebruik van Wi-Fi en beveiltigde toegang tot je zakelijke gegevens en webmail zijn eveneens verstandig. Bij het internetten via Safari moet je je bewust zijn van de risico’s. En bij zakelijk gebruik is het volgens het artikel op CIO zaak om beperkingen in te stellen, zodat medewerkers niet zomaar alle applicaties gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2008, 16:15
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.