pencil-and-ipad

Pencil-stylus van makers Paper nu verkrijgbaar in Apple Store

De slimme iPad-stylus Pencil is nu ook in de Nederlandse Apple Store te bestellen. Deze iPad-pen is gemaakt door de ontwikkelaars van tekenapp Paper.

pencil-and-ipadEind 2013 schreven we voor het eerst over de Pencil. Deze stylus van de makers van iPad-tekenapp Paper heeft een paar slimme functies, waardoor je makkelijk op de iPad kunt tekenen. In eerste instantie was de Pencil moeilijk verkrijgbaar, maar dat lijkt met de komst naar de Apple Store definitief voorbij. Je kunt de stylus bestellen in de Nederlandse online Apple Store, of hem oppikken in de winkel.

Met de Pencil teken je op het scherm van de iPad. De stylus ziet in welke hoek je hem op het scherm duwt, waardoor de positie van je lijnen automatisch wordt gekalibreerd. Daarnaast weten ondersteunde apps of je het scherm aanraakt met je hand of met de Pencil. Je kunt de Pencil gebruiken in de iPad-app Paper, maar hij werkt ook met bijvoorbeeld Procreate, Noteshelf en Sketchbook Mobile.

In de online Apple Store is de Pencil te bestellen voor €59,95 in de kleuren bruin en grijs. In de Nederlandse Apple Stores hangt de Pencil daarnaast in de rekken, zodat je hem meteen in de winkel kunt oppikken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2015, 16:20
Categorie Accessoires
Onderwerp paper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.