Jupiler League krijgt eigen webapplicatie

De Jupiler League is nu ook op je iPhone te volgen. Eyeworks heeft een iPhone-geoptimaliseerde website laten maken die je als webapp kunt gebruiken en zowel video's als standen, interviews en het programma biedt.

Een nieuwtje op de site, aangepast voor de iPhone.Voetballiefhebbers kunnen de Jupiler League (Eerste Divisie) nu ook (live) volgen met hun iPhone. Alle video’s, nieuwsberichten en wedstrijdstatistieken zijn op de mobiele website te bekijken. Ook kun je doelpunten, interviews en samenvattingen van wedstrijden onderweg op de iPhone zien, aangevuld met spelersbiografieën en allerlei andere informatie.

Eyeworks Sport, die de applicatie in samenwerking met Yellow Lemon Tree heeft gemaakt, wil de content altijd en overal beschikbaar stellen. De statistieken worden geleverd door STATS Europe. Omdat er is gekozen voor een webapplicatie heb je niet de beperking dat je video’s alleen via Wi-Fi kunt bekijken; het werkt ook via 3G.

De website is te bereiken via http://i.jupilerleague.nl. Yellow Lemon Tree was eerder al verantwoordelijk voor de TV-webapplicatie iPhonespot.tv.

Via: Medianed
Tipgever: Bram

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2009, 0:18
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.