iPhone wint Telecom Award als beste multimediatelefoon

T-Mobile heeft gisteren twee belangrijke Telecom Awards in ontvangst mogen nemen. De iPhone 3G is winnaar geworden in de categorie 'Best Mobile of the Year' en de T-Mobile-winkels hebben de Golden Graham gewonnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Telecom AwardsT-Mobile heeft gisteren twee belangrijke Telecom Awards in ontvangst mogen nemen. De iPhone 3G is winnaar geworden in de categorie ‘Best Mobile of the Year’ en de T-Mobile-winkels hebben de Golden Graham gewonnen, een prijs voor de beste telecomretailer.

De iPhone 3G werd door het publiek uitgeroepen tot Best Multimedia Phone. Toch won de iPhone niet de hoofdprijs, want er waren nog veel meer categorieën. Zo werd de LG Cookie uitgeroepen tot de beste basic telefoon, de Sony Ericsson C905 was de beste cameratelefoon van 2009 en de HTC Touch Diamond was de beste designtelefoon.

De beste muziektelefoon was de Nokia 5800 XpressMusic. Samsung sleepte twee prijzen in de wacht: de Samsung Omnia was zowel de beste smartphone als de beste phone ‘Over All’. Zo ging uiteindelijk elke grote toestelfabrikant wel met een prijs naar huis. Ook bij de operators waren er prijzen voor Vodafone, KPN en T-Mobile.

Meer info: Connexie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:03
Categorieën Providers, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.