Jailbreak voor iPhone 3.0 uitgesteld, problemen met YouTube

Het iPhone Dev Team heeft aangegeven dat de beloofde jailbreak iets langer op zich laat wachten. Er zijn problemen met YouTube en met een bug in asr. Waarschijnlijk komt er eerst een jailbreak-oplossing waarbij YouTube niet langer werkt.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

unlock1Het iPhone Dev Team heeft zojuist een update gegeven over de status van de jailbreak voor OS 3.0 die ze in voorbereiding hebben. De jailbreak is zo goed als klaar, alleen zijn er nog twee (kleine) problemen die ze eerst op willen lossen. De eerste heeft betrekking op het gebruik van de Youtube-applicatie op iPhones die niet officieel geactiveerd zijn. De applicatie zou niet naar behoren werken of crashen op dergelijke iPhones. Het tweede probleem dat ze hebben blijkt in Apple’s nieuwe versie van de Software Restore te zitten, waardoor de custom firmwares niet goed zouden werken op de iPhone. Hierdoor kunnen ook onverwachte crashes ontstaan. iPhone Dev Team lid Planetbeing berichtte hier een maand geleden al over op Twitter.

Inmiddels hebben ze voor de tweede bug al een workaround gevonden maar voor de eerste nog niet. Het iPhone Dev Team denkt erover om toch alvast de jailbreak naar buiten te brengen waarbij Youtube dus op sommige toestellen niet zal werken. Later zullen ze dan de compleet werkende jailbreak uitbrengen. Mocht dit het geval zijn dan zal de jailbreak naar alle waarschijnlijkheid vandaag of morgenochtend vroeg worden vrijgegeven.

Morgen staat de release van ultrasn0w gepland, de unlockoplossing voor iPhone 3.0.

Meer info: iPhone Dev Team

Met dank aan sjakp, xandyx en @rvmouche voor de snelle tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:33
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.