iPXSync synchroniseert iPhone met Exchange

De nieuwe dienst iPXSync stelt je in staat om afspraken, taken en adressen te synchroniseren tussen iPhone en Exchange Server. Je kunt je alvast inschrijven voor de beta.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPXSynciPXSync belooft dat je de iPhone volledig kunt synchroniseren met een Exchange Server, draadloos! Niet alleen e-mail, maar ook contactpersonen, afspraken en taken. Op termijn zou Apple een licentie kunnen nemen op Exchange ActiveSync, maar tot die tijd zit je vast aan een usb-kabel of aan diensten van derden, zoals Synchronica of iPXSync.

Er is nog weinig bekend over iPXSync, maar je kunt je al wel vast inschrijven voor de gratis beta, die volgende maand beschikbaar komt. De dienst belooft realtime mobiele toegang tot alle bedrijfskritische gegevens van Microsoft Exchange Server. Je hoeft niets te installeren en hebt geen speciale software, hardware of aangepaste configuratie nodig op de Exchange Server. De dienst wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS), zodat het onmiddellijk beschikbaar is zonder dat je vooraf een hoog bedrag moet betalen. Binnen een paar minuten heb je het draaien.

De dienst wordt straks op maandbasis aangeboden, waarbij het goedkoopste contract minder dan 5 dollar per maand kost. We zijn alleen nog benieuwd waar iPXSync de todo-items laat, want de iPhone heeft geen ingebouwde takenlijst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 15:58
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.