iPod Converter zet cassettebandjes om naar iPhone-muziek

De Casette to iPod Converter zet cassettebandjes en mixtapes om naar digitale muziek in mp3-formaat. Hij werkt samen met iPhone en iPod touch en heeft een prijs van 80 dollar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cassette ipodMisschien kom je ze bij het opruimen nog wel eens tegen: mixtapes en andere cassettebandjes uit de tijd dat we nog met een Sony Walkman liepen en nog nooit van een iPod hadden gehoord. Het apparaat op de foto hiernaast is een iPod Converter, geschikt om cassettebandjes te digitaliseren. Je steekt er een iPhone of iPod touch in en een gratis verkrijgbare app zet de audio om naar mp3-bestanden die je op je computer kunt opslaan. Ben je je geliefde Walkman kwijt? Ook dat is geen probleem: je kunt in de iPod Converter ook cassettebandjes afspelen met aangesloten speakers.

Vanaf eind september verkrijgbaar voor 80 dollar bij de Amerikaanse winkelier Hammacher Schlemmer. Leuk genoeg om vrienden die toch regelmatig naar de VS reizen te vragen om er eentje mee te nemen. Internationaal verzenden doet Hammacher Schlemmer ook, maar dat is alleen interessant als je meerdere spullen tegelijk koopt (verzendkosten vanaf $75,95).

cassette to ipod converter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2012, 9:53
Categorie Accessoires
Onderwerp mixtape

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.