iPhoneclub.nl wint Dutch Small Business Blog Award

iPhoneclub.nl heeft vanavond in Utrecht de Dutch Small Business Blog Award gewonnen, een initiatief van het Social Media Event. De prijs voor de beste internetpersoonlijkheid ging naar Petra de Boevere.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub.nl (Textopus) - Winnaar Dutch Small Business Blog Awards 2009iPhoneclub.nl heeft vanavond de Dutch Small Business Blog Award in de wacht gesleept en daar willen we de jury en de vele mensen die op iPhoneclub stemmen natuurlijk hartelijk voor bedanken. De prijs werd dit jaar voor de eerste keer uitgereikt tijdens het Social Media Event in Utrecht. Er waren twee prijzen: eentje voor de beste blog en een andere prijs voor de persoon die zich het beste online wist te profileren.
Wij wonnen de prijs voor de beste Small Business Blog, terwijl Petra de Boevere (@Slijterijmeisje) met de Dutch Social Media Star Award aan de haal ging.


Voorwaarden om een kans te maken op de Dutch Small Business Blog Award, is dat het blog in het Nederlands geschreven moest zijn en door een kleine ondernemer of zelfstandige wordt beheerd.

Het moet gaan om een bedrijf of blog waarbij niet meer dan 50 medewerkers betrokken zijn. Ook moet het blog een reactiemogelijkheid voor bezoekers bieden en artikelen bevatten waarvan het laatste niet meer dan één maand oud mocht zijn. iPhoneclub voldeed aan alle criteria én haalde de meeste stemmen binnen, zowel van het publiek als van de jury.

De jury keek verder of zaken als weblog, nieuwsbrief, forum, online netwerken en sociale sites als Twitter, Digg, Delicious, eKudos, Hyves en LinkedIn effectief worden ingezet. We zijn erg blij met deze prijs, die we een mooi plekje zullen geven naast onze TomTom Buddy of the Year Award (maar dat is een heel ander verhaal…)

iPhoneclub.nl (Textopus) - Winnaar Dutch Small Business Blog Awards 2009

Belangrijker is, dat we iedereen die op ons heeft gestemd oprecht heel hartelijk willen bedanken. Zonder bezoekers zou al ons werk zinloos zijn. Dankjewel!

– Update: Foto van de gelukkige prijswinnaars met award toegevoegd.
– Update 2: Wie graag luistert naar mijn onvoorbereide gehakkel op het podium; hier is een filmpje (met dank aan Jeroen Mirck van Mindz.com)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 november 2009 om 0:53
Categorie
Round-up
123 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.