iPhoneclub geeft 1.500 euro aan Serious Request. Stem mee! #sr09

iPhoneclub geeft 1.500 euro weg aan Serious Request en laat jullie meestemmen op welk veilingobject we dit zullen inzetten. Je hebt tot 26 december de tijd om te bepalen wat het wordt: een paar All Stars, Gerard's Living Doll-gitaar, bankgast bij Gerard Ekdom, een speakerset of een voicemail van Man bijt hond.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

3FM DJ's en Roel van Velzen in Glazen Huis #sr09Het kan niemand ontgaan zijn: de afgelopen dagen werd er geld ingezameld voor de 3FM-actie Serious Request. Natuurlijk willen we bij iPhoneclub ook graag een bijdrage leveren. We hebben daarvoor het volgende bedacht: voor elk jaar dat iPhoneclub bestaat doneren wij 500 euro, dus in totaal 1.500 euro! Vanavond om 20:00 uur verlaten de DJ’s het Glazen huis, maar op dat moment is de actie nog niet afgelopen. Ook de komende tijd kun je in de Serious Request nog je geld ‘stukslaan’ aan allerlei veilingobjecten. Omdat we een community zijn, vinden we het wel zo leuk om jullie erbij te betrekken en het op een ludieke manier aan te pakken. We hebben daarom het volgende bedacht: jullie bepalen op welk object uit de Serious Request-veiling we gaan bieden. Als de keuze gemaakt is, bieden wij 1.500 euro en als we het object winnen geven we het cadeau aan een willekeurige iPhoneclub-bezoeker.

Omdat het ondoenlijk wordt om alle 350 objecten langs te gaan, hebben we een selectie gemaakt van 5 stuks waarop je via onderstaande poll kunt stemmen.

serious request veiling

Je kunt kiezen uit:

Dit zijn de spelregels:
serious request

  1. Iedereen heeft tot 26 december 2009 23:59 uur de tijd om te stemmen op één van onderstaande veilingobjecten. De veilingen lopen af op 27 december 2009 of 3 januari 2010.
  2. Op het veilingobject dat de meeste stemmen heeft gekregen, bieden wij 1.500 euro. Om oneerlijke concurrentie op de veiling te voorkomen, maken we pas na afloop van de poll alle informatie bekend (dus ook op welk object het meest is gestemd). We doen dit, omdat anders ons bod al bij voorbaat bekend is (al sluiten we niet uit dat we het bedrag stiekem nog iets verhogen).
  3. Mocht er op het meestgekozen object al meer dan 1.500 euro zijn geboden, dan pakken we jullie voorkeursobject nummer 2, 3, 4 en eventueel 5.
  4. Als het gewonnen object bekend is, kunnen iPhoneclub-bezoekers kenbaar maken of ze het object willen hebben. Dat doen we pas op het moment dat we weten wat het geworden is, omdat bijvoorbeeld niet iedereen iets heeft aan de gesigneerde All Stars in maat 40.
  5. Mocht het helemaal niet lukken om een winnend bod op een van de geselecteerde veilingitems te plaatsen, dan storten we de 1.500 euro op girorekening 22744 van het Rode Kruis (maar dan hebben we ‘helaas’ niets om weg te geven)
  6. Mocht je zelf nog niets gedoneerd hebben: het kan nog steeds via seriousrequest.3fm.nl (ook nadat de DJ’s vanavond uit het Glazen Huis komen).

    En nu… stemmen! (de stemmen zijn niet openbaar zichtbaar)

    En omdat ‘ie zo leuk is … Gerard Ekdom doet Cliff Richard and The Young Ones’ ‘Living Doll’

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2010, 21:12
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.