iPhoneclub-applicatie iPc v1.3 in de App Store beschikbaar

De update van iPhoneclub iPc-applicatie is in de App Store verschenen. In deze versie vind je ondersteuning voor fast app-switching en het Retina Display van de iPhone 4.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub ipc appDe officiële iPhoneclub-applicatie iPc is in een nieuwe versie in de App Store verschenen. Eerder lieten we al weten wat er nieuw is in deze versie: ondersteuning voor multitasking (fast-app switching) en het Retina Display van de iPhone 4. Ook is er een bug bij het markeren van berichten verholpen. Zoals eerder aangegeven zijn de categorieën jailbreak en unlock tijdelijk uitgeschakeld in verband met het goedkeuringsproces van Apple. Die categorieën zullen zo spoedig mogelijk weer in de app verschijnen. Verder staan we nog steeds open voor bruikbare suggesties om de app nog beter te maken.

Meer info over de update lees je in het eerder gepubliceerde artikel: iPc v1.3 ingediend bij Apple: fast-app switching en Retina Display

Downloaden: iPc (gratis)

Helaas is in deze versie een vervelende bug geslopen als je de iPhoneclub-app update. De app crasht dan meteen. Je kunt in dat geval de app verwijderen en opnieuw installeren of de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar je Home-scherm;
  2. Kies Instellingen (Settings);
  3. Kies iPc in de applicatielijst onderaan;
  4. Kies ‘Herstel alle gegevens’;

In vrijwel alle gevallen werkt de app daarna zonder verdere problemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2010, 18:55
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerp iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.