iPhone usb-airco geeft verkoeling tijdens warme dagen

De iPhone USB Mini Air Conditioner Cooling Fan brengt verkoeling tijdens warme dagen. Voor 20 dollar koop je deze koeler, die je aansluit op de USB-poort van je computer. Te gebruiken op kantoor, tijdens het kamperen en bij opvliegers.

iphone aircoTijdens de hitte van de afgelopen dagen heb je wellicht op allerlei manieren gezocht naar verkoeling. Een koud glas water, ramen openzetten of de schaduw opzoeken zijn oplossingen die geen cent kosten en milieuvriendelijk zijn. De USB Mini Air Conditioner is volgens de fabrikant ook milieuvriendelijk, maar belooft meer dan het kan waarmaken. Voor 20,78 dollar krijg je namelijk niet een echte airco, maar een veredelde ventilator.

Binnenin zit een fan, die een koude luchtstroom veroorzaakt. Je sluit de mini-airco aan op een USB-poort van de computer en houdt het apparaat voor je gezicht (of ander lichaamsdeel) wanneer je verkoeling nodig hebt. Een ledlampje geeft aan dat de blaasfunctie actief is. De baksteenvormige airco heeft aan de bovenkant het uiterlijk van een iPhone, waardoor de naam iBrick ook wel toepasselijk was geweest. Je krijgt er een draagriem bij om de mini-airco te kunnen vervoeren. De fabrikant geeft de suggestie voor gebruik thuis en op kantoor, tijdens het kamperen, outdoor-sporten, kijken van sportwedstrijden en als je last hebt van opvliegers. Maar omdat de ventilator alleen via USB werkt, is het in eerste instantie vooral geschikt voor gebruik op je bureau.

Eventueel kun je parfum toevoegen om tijdens het blazen een lekkere geur te verspreiden. De ventilator weegt net geen 200 gram en meet 19 x 7 x 4. Alleen verkrijgbaar in zwart. Verkrijgbaar via Buybay voor $20,78 (met wereldwijde gratis verzending).

iphone airconditioner

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 15:39
Categorie Accessoires
Onderwerp aircoaster

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.