Muziek-app Discovr Music tijdelijk gratis voor de iPhone en iPad

De ontdek-app Discovr Music is op het moment tijdelijk gratis te downloaden. Door in Discovr Music een artiest te bekijken, krijg je in een web te zien welke artiesten er precies op lijken. Hierdoor kun je op een makkelijke wijze door verschillende artiesten en muziek browsen. Door tweemaal op een artiest te tappen krijg je […]

DiscovrDe ontdek-app Discovr Music is op het moment tijdelijk gratis te downloaden. Door in Discovr Music een artiest te bekijken, krijg je in een web te zien welke artiesten er precies op lijken. Hierdoor kun je op een makkelijke wijze door verschillende artiesten en muziek browsen. Door tweemaal op een artiest te tappen krijg je informatie te zien, waarbij je ook naar nummers kunt luisteren of een album kunt kopen.

Discovr MusicWe bespraken Discovr Music al meerdere keren. In december kreeg de app nog een uitgebreide update, waarin trending artiesten werden weergeven. Daarnaast werd de muziekspeler verbeterd en Spotify in de app geïntegreerd.

Het is nog niet duidelijk hoe lang Discovr Music precies gratis aangeboden zal worden. Toen de app voor het laatst gratis was in maart, duurde deze actie een week. Kijk daarom ook goed of de app niks kost wanneer je hem aanschaft.

Downloaden: Discovr Music (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 14:35
Categorie Apps
Onderwerp discovr

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.