iPhone SDK mogelijk uitgesteld tot maart

Volgens een blogposting op Businessweek komt de iPhone SDK met vertraging, binnen 1 tot 3 weken. Maar echt overtuigende informatie kan de redacteur niet leveren en over zijn bronnen blijft hij ook onduidelijk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Ontwikkelaars zitten ongeduldig te wachten op de iPhone SDK, zodat ze eindelijk officiële native applicaties kunnen ontwikkelen. Een paar dagen geleden schreven we al, dat Apple nog maar een paar dagen heeft om de SDK aan te kondigen; normaalgesproken stuurt Apple een week voor een officieel evenement een uitnodiging naar de media en de tijd begint te dringen. De afgelopen dagen circuleert er een ander bericht, gebaseerd op een nogal korte en niet bepaald overtuigende blogposting op Businessweek. Redacteur Arik Hesseldahl meldt daarin, dat hij van een niet nader genoemde ‘bron’ heeft gehoord dat de SDK later komt: 1 tot 3 weken vanaf nu.

Hesseldahl kan niet vertellen waarom de iPhone SDK later komt en spreekt over last-minute beslissingen die op korte tijd moeten worden genomen. “There are, apparently, a lot of moving parts to something this complex”, zegt Hesseldahl. Om zijn bewering nog wat geloofwaardiger te maken, stelt hij dat Businessweek het ook bij het juiste eind had bij de iPod SDK in oktober, een dag voordat Steve Job het aankondigde. Toen was er geen officieel evenement: Jobs kondigde het aan in de nieuwssectie op de Apple-website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:39
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.