iPhone gesmolten op studentenfeestje

Op een studentenfeestje blijkt een iPhone tijdens het luisteren naar muziek te zijn gesmolten. De batterij viel er vanzelf uit en de kamer vulde zich met (giftige?) rook. Het feestje ging echter gewoon door.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone explosieOngelukjes met ‘exploderende’ iPhones gebeuren meestal als er weinig andere mensen in de buurt zijn, waardoor er een waas van geheimzinnigheid omheen blijft hangen of allemaal wel echt gebeurd is. Tijdens een feestje in een studentenhuis waren die ooggetuigen er wel. Een van de bezoekers van een studentenhuis zette zijn iPhone in een speakersysteem, verbonden met een receiver en wat speakers. Opeens stopte de iPhone met het afspelen van muziek, de behuizing begon te smelten en de kamer vulde zich met rook.

De iPhone was na het incident nog steeds erg heet en maakte daarmee z’n reputatie als ‘hottest gadget’ waar. Alleen was het jammer dat het huis de hele avond nog naar verbrand plastic rook en dat de studenten zich niet druk maakten over de mogelijk giftige dampen die daarbij vrijkwamen. De batterij was vanzelf uit de iPhone gesprongen, maar van een explosie was niet echt sprake. De studenten houden als herinnering aan het voorval een brandplek op de tafel en een gesmolten iPhone over.

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2009, 11:10
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.