iPhone Extreme: 3G iPhone met 64GB opslag? (Update)

In de broncode van een webpagina bij Apple wordt een iPhone Extreme als product genoemd. Afleidingsmanoeuvre, of een foutje waardoor iemand nu zijn baan kwijt is?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone ExtremeWie de broncode van de feedback-pagina op apple.com eens wat nauwkeuriger bekijkt, vindt bij een verborgen input-veld de productnaam ‘iPhone Extreme’. Tom van iPhoneBugList.com dook in de broncode van de pagina. Niet omdat hij teveel tijd heeft, maar om uit te vinden hoe hij bugs gemakkelijker naar Apple zou kunnen doorsturen. Heel toevallig keek Gizmodo op hetzelfde moment in de broncode van dezelfde pagina en zag hetzelfde: name=”product” value=”iPhone Extreme”.

Wie is nu de ontdekker? Aangenomen dat beide websites ongeveer in dezelfde tijdzone opereren (Tom zou in Texas kunnen wonen, het Gizmodo-team werkt vanuit New York), was Tom om 6:30 AM er vroeg bij, terwijl Gizmodo pas zes uur later om 1:10 PM op het idee kwam. Gizmodo heeft wel een poll online gezet waarin mensen kunnen raden wat de iPhone Extreme zou kunnen zijn. Volgens 24,9% van de stemmers is het een 3G iPhone met 16GB opslag, maar de grote winnaar met 29,3% is een 3G iPhone met 64 GB opslag en een: personal teleporter, positronic death ray, emergency inflatable ninja sex doll, neoprene-based dildo with jelly core and mini-bar.

UPDATE
Helaas blijkt dit toch op een misverstand te berusten. Inderdaad is het feedbackformulier voor de Airport Extreme gebruikt in een snelle copy/paste-actie van een Apple-webdeveloper:

Update: The “iPhone Extreme” reference was simply a sloppy copy-and-paste job on the part of an Apple webmaster who apparently used the company’s existing AirPort Extreme feedback form to creating one for the iPhone.

Met dank aan Stephen voor de update

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 17:42
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.