iPhone Dock Fan maakt een ventilator van je iPhone

De iPhone Dock Fan is een uitstekende manier om de iPhone of iPod touch snel van batterijduur te ontdoen. In ruil daarvoor blaast het gadget een verkoelend briesje in je gezicht.

iPhone Dock Fan verfrissende ventilatorOp iPhoneclub zijn we altijd naarstig op zoek naar nieuwe manieren om de batterij van onze iPhone eindelijk eens leeg te krijgen en nu is daar wel een hele mooie aanbieding voor. De iPhone Dock Fan geeft je er zelfs een handige functie voor terug. Je klikt het zwarte, plastic apparaatje in de 30 pins-connector van je iPhone of iPod touch en ziedaar: je hoeft nooit meer over straat zonder eigen, persoonlijke ventilator. Het vernuft kan zelfs in twee verschillende standen worden gezet.


We weten niet precies hoe lang de iPhone Dock Fan erover doet om een batterij leeg te slurpen, maar als het wat te gortig wordt, kan het gadget met een schuifknop worden uitgezet.

De ventilator kan worden voorbesteld op de Japanse website JJT en gaat de deur uit voor 1260 Yen, een kleine 11 euro. De webshop verkoopt meer bijzondere iPhone-gadgets. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een glow-in-the-dark sticker voor de iPhone 4.

Directe link: iPhone Dock Fan ventilator voor de iPhone [Google Translate]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.