iPhone Dev Team zet alles voor 2.2.1 op een rijtje

Het iPhone Dev Team heeft een overzichtspost gemaakt, waarin ze de huidige situatie rond jailbreak en unlock op een rijtje zetten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

stable doorHet iPhone Dev Team heeft zojuist een uitgebreide post op hun weblog gezet, waarin ze alle informatie rond unlocken en jailbreaken van iPhones met firmware 2.2.1 op een rijtje zetten. Ze kondigen daarin aan dat PwnageTool 2.2.5 en QuickPwn 2.2.5 voor Mac OS X binnenkort beschikbaar komen.

Update: Yellowsn0w 0.9.7 is via Cydia al te installeren en via PirateBay kun je PwnageTool 2.2.5 al vinden, maar zolang het Dev Team nog geen officiële aankondiging heeft gedaan kun je beter nog even wachten.

Ook leggen ze nog wat praktische zaken uit, zoals het oplossen van de DFU Mode bij Mac OS X 10.5.6. Bij elk type apparaat (locked iPhone 3G, iPhone eerste generatie, iPod touch 1G en 2G) legt het team uit wat de huidige situatie is en welke tools je tot je beschikking hebt.

In het bericht zijn al voorbereidingen getroffen om de officiële bittorrent-releases voor PwnageTool/QuickPwn en de bijbehorende onofficiële mirrors te kunnen publiceren (QuickPwn voor Windows kwam eerder vandaag al uit). Het Dev Team legt in de post nog eens uit wat een baseband is en waarom je huidige iPhone 3G’s nog niet zou moeten updaten naar 2.2.1 om te voorkomen dat je straks niet meer kunt unlocken.

De volledige overzichtspost is te vinden bij het iPhone Dev Team: Close The Stable Door!

Een stable door is trouwens een deur die uit twee delen bestaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:32
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.