PwnageTool 2.2.5 en QuickPwn 2.2.5 nu beschikbaar (Update)

PwnageTool 2.2.5 en QuickPwn 2.2.5 voor Mac zijn nu officieel aangekondigd door het iPhone Dev Team. Beide zijn te gebruiken om je iPhone te jailbreaken, maar ga niet overhaast aan de slag!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

pwnage 2.2.5
We zagen het eerder vandaag al aankomen: het iPhone Dev Team stond op het punt om PwnageTool 2.2.5 en QuickPwn 2.2.5 voor Mac OS X uit te brengen. Beide zijn vanaf nu beschikbaar om te downloaden. Inmiddels is ook QuickPwn 2.2.5 voor Windows vrijgegeven.

Hier kun je terecht:

PwnageTool 2.2.5 voor Mac OS X:

QuickPwn 2.2.5 voor Mac OS X:

QuickPwn 2.2.5 voor Windows:

Lees goed de waarschuwingen en aanwijzingen die op de blog van het iPhone Dev Team staan vermeld, voordat je aan de slag gaat.
Het Dev Team zal nog een officiële versie van QuickPwn voor Windows uitbrengen (die van vanochtend was gemaakt door de Russische hacker Vortex). Ook is het wachten nog op een nieuwe versie van Yellowsn0w (die al wel onaangekondigd in Cydia te vinden is) en wachten we nog op de release van Redsn0w.

QuickPwn 2.2.5 voor Windows is inmiddels ook vrijgegeven en te downloaden via de links in dit artikel (met dank aan de vele tipgevers).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:30
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.